Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Thruster K6000

 Uusi huippumaila.  Keskijäykkä ja kärkipainoinen. Erittäin kevyt kokonaispainoltaan. Paino jänteellä noin 86 grammaa. Mailassa on uudet jänteet. Maila on ainoa kappale. Maila on hyvännäköinen musta-kelta-valkoinen pienellä kimalluksella. Termolaukku mukaan. Maila on poistunut valikoimasta jo aikaa sitten.  MYYTY

Density XT900

 Käytetty maila. Mailassa on pelaamisen merkkejä, mutta värityksen vuoksi yleisilme ihan siisti. Mailassa erittäin ohuet ZyMax 62 - jänteet, joka on herkkä huonoille osumille. Keskijäykkä/notkeahko maila. Kahvaan on laitettu paksusti overgrippiä, joten voi tarvita päivitystä. Termolaukku mukaan. 45,- (139,-)

Brave Sword 1300

 Uusi harrastemaila. Maila on pääväriltään mustavalkoinen. Paino jänteillä noin 92 grammaa. Mailassa on uudet jänteet. Maila on jäykähkö/jäykkä joten emme suosittele aloittelijalle. Ainoa kappale. Termolaukku mukaan. Maila on poistunut valikoimasta jo aikaa sitten.  45,- (89,-)

JetSpeed S 2

 Uusi huippumaila. Maila on pääväriltään kelta-valkoinen. Vaalea väritys. Maila on notkeahko. Paino jänteillä noin 92 grammaa. Mailassa on uudet jänteet. Ainoa kappale. Termolaukku mukaan. Maila on poistunut valikoimasta jo aikaa sitten.  MYYTY

Atomos 700

 Käytetty aloittelijan maila. Mailassa on uudet jänteet. Suosittelemme ensimmäiseksi mailaksi, mikäli laji kiinnostaa eikä ole tietoa jatkuuko harrastus. Perus hiilikuitumaila. Maila on pääväriltään hopea. Ei termolaukkua.

15,- (33,-)

V-Kerf 6000

 Uusi käyttämätön hiilikuitumaila jänteillä. Kelta-musta maila. Keskijäykkä maila kokonaispainoltaan 90 grammaa. aktiiviiseen harrastamiseen. Termolaukku mukaan. Maila on poistunut valikoimasta jo aikaa sitten. 

50,- (109,-)

Artery Tec 9600

 Jäykähkö vähän käytetty maila. Mailassa uudet jänteet. Kokonaispaino 91 grammaa. Akttivipelaajan hiilikuitumaila. Termolaukku mukaan.

29,50,- (69,-)

JetSpeed Ahmad Käytetty huippumaila uudellä gripillä ja uudella jänteellä. Maila on tyylikkään punainen. Maila on poistunut valikoimasta jo aikaa sitten. Maila on tullut meille eräältä Suomen Mestarilta. Mailassa muutama pieni kolhu, kuitenkin erittäin siisti. Jäykähkö tasapainoinen nelurimaila. Mailan kokonaispaino on 90-91 grammaa. Termolaukku mukaan. 109,- (229,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top