Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Total Inside Wave 7000

Käytännössä uusi maila, joka on ollut turnauksissa ja tapahtumissa testimailana / näytteillä. Maila on tehty vain Suomen markkinoille, eikä sitä saa muualta. Termolaukku kuuluu hintaan. Paino jänteillä 87-89 grammaa. Lue lisää mailasta: https://www.victor.fi/shop/p1746-victor-total-inside-wave-7000-fi.html Myyty
Light Fighter 7390 Käytetty huippukevyt maila. Mailassa ei juurikaan näy pelaamisen merkkejä. Medium-jäykkyyksinen maila, joka on kehyspainoinen. Nopeakätiselle pelaajalle hyvä valinta. Hyökkäävä pelituntuma - salamannopea puolustuksessa. Paino jänteineen 76 grammaa. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. Jännitetty noin 10 kg. Mailoja löytyy 2 kpl. 69 € (149 €)
AuraSpeed 90 S Käytettyjä huippumailoja kolme kappaletta. Mailoilla on pelattu muutamia satoja tunteja ja ovat siihen nähden erittäin siistejä. Maila on 4U - versio, eli jänteellä paino noin 86-88 grammaa. Mailaa ei ole enää saatavana uutena. Mailoissa on muutamia pieniä kolhuja / pelaamisen jälkiä, mutta yleisilme on siisti. Mailat kaipaavat uutta grippiä sekä uusia jänteitä, kaikissa mailoissa on jänteet paikallaan. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. 80,-
batPADEL echo

Padelmaila - testimaila. 

Tämä padelmaila on ensiluokkainen valinta sekä jo jonkin verran lajiin perehtyville, keiltä löytyy mailapeli/urheilutaustaa, että kokeneemmille pelaajille. Mailassa riittää poweria! Jämäkän ja vakaan tuntuinen maila.

Helposti lähestyttävä huippumaila monen tasoiselle pelaajalle. Maila on kevyt ja ketterä pelatessa, eikä ole kovimmasta päästä. Pyöreä muoto helpottaa parhaan osumisen saamista. Maila on yhdistelmä poweria sekä kontrollia - enemmän poweria. Pelitesteissä monen mielestä ärhäkkä tapaus! Espanjassa valmistettu professional padelmaila.

139 € (292 €)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top