Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Hypernano X 900

Käytetty huippumaila. Maila on uudenveroinen. Ei kolhuja. Suositellaan kaksinpeliin kovakätisille kavereille. Raskas tuntuma. Tässä mailassa saattaa olla kaikista Victor-mailoista jäykin ja periksiantamattomin kehys mikä saattaa alkuun tuntua oudolta. Maila ei sovi aloittelijoille. Paino jänteillä 94 grammaa. Mailassa on jänteet. Ei termoa mukaan. 109,- (259,-)
JetSpeed 8PS Käytetty kilpamaila. Uudenveroinen. Ei kolhuja. Jäykähkö hieman kärkipainoinen. Ei suojalaukkua. Maila on ollut testimailana tapahtumassa. Pelattu 10-20 min. Maila on poistunut valikoimasta. Myyty

Meteor X80N

 Käytetty kilpamaila. Tämä on uudempi painos, ei alkuperäinen. Uudenveroinen. Ei kolhuja. Jäykkä hieman kärkipainoinen. Suositellaan kaksinpeliin. Ei suojalaukkua. Maila on ollut testimailana tapahtumassa. Pelattu 10-20 min. Maila on poistunut valikoimasta. 135,- (279,-)
JetSpeed 10  Käytetty huippumaila. Vanhempi painos JetSpeed 10 - mailasta. Väritys on turkoosi/musta/valkoinen. Mailassa on paljon maalikulumaa / naarmuja. Maila on tullut sponsoripelaajaltamme. Maila on erittäin jäykkä ja tasapainoinen. Emme suosittele missään nimessä aloittelijalle. Nopea maila laakapeliin nelurissa. Mailassa ei ole jänteitä ja grippi kaipaa päivitystä. Ei termoa mukaan. Myyty

Brave Sword 1900M

 Käytetty aktiivipelaajan maila. Uudenveroinen. Ei kolhuja. Ei suojalaukkua. Tässä mailassa on laitettu ylimääräinen ohut grippi, joka on erinomaisessa kunnossa. Maila on ollut testimailana tapahtumassa. Pelattu 10-20 min. Maila on poistunut valikoimasta.

Myyty

 HyperNano X800 LTD Power  Käytetty huippumaila. Mailassa on paljon kolhuja. Suosittu maila ollut pelaajien keskuudessa, helppo pelata nelinpeliä ja kaksinpeliä. Sponsoripelaajalta tullut vaihdossa. Maila vaatii uuden gripin. Jänteet mailasta löytyy. Paino 88 grammaa jänteellä. Ei suojalaukkua. Maila on poistunut valikoimasta. 100,- (265,-)

Thruster K 9900

 Erittäin vähän käytetty huippumaila. Jäykkä, karkipainoinen maila. Sopii kaksinpeliin parhaiten. Uudenveroinen. Paino jänteillä 90 grammaa. Termolaukku mukaan. Maila on poistunut valikoimasta.

142,- (279,-)

Victor IW 75II Squashmaila Kehyskorjattu noin klo 15.00 kohdalta. Mailassa ei ole jänteitä. Meillä ei ole mahdollisuutta mailaa jännittää. Ei termolaukkua. 5,- (129,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top