Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

JetSpeed 12F

 Kehyksessä paljon kulumia. Mailassa ei ole jänteitä, eikä grippiä. https://www.victor-europe.com/index.php?page=product&id=618 99,- (259,- )
JetSpeed 12F  Kehyksessä paljon kulumia. Mailassa ei ole jänteitä, eikä grippiä. https://www.victorsport.com/product/42008/jetspeed-s-12f-j 99,- (259,-)

Thruster F

Käytetty huippumaila, joka on ollut turnauksissa ja tapahtumissa testimailana. Tämä on alkuperäinen Thruster F - maila. Mailassa pieni kolhu ja pieniä pelaamisen merkkejä. Maila on valmiiksi jännitetty, termolaukku ei kuulu hintaan. Paino jänteillä 85-87 grammaa. Jäykähkö ja kärkipainoinen maila suuremmalla kehysmuodolla. https://www.victorsport.com/product/49198/thruster-f 125,- (229,-)
 Thruster BXR Käytetty huippumaila. Maila on siistissä kunnossa, pari pientä jälkeä löytyy kehyksestä. Mailassa ei ole jänteitä, mailassa on uusi grippi. Jäykähkö ja kärkipainoinen, kokonaispainoltaan kevyt maila. Maila voidaan jännitää haluamillasi kiloilla 15 € lisähintaan. Hintaan ei sisälly suojalaukkua. Kuvia mailasta 99,- (219,-)

Brave Sword 1900M

Käytetty edullisempi maila. Mailan kehys on kolhuton sekä naarmuton. Pieniä pelaamisen merkkejä on. Maila kaipaisi uusia jänteitä, mutta siinä on siis jänteet paikallaan ja sopivat nylonpallolla pelailuun. Notkeahko maila hyvillä peliominaisuuksilla. Uudelleen jännitys maksaa 15 €. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. Kuvia mailasta

49,- (109,-)

Brave Sword 1500 Käytetty edullisempi maila. Mailan kehys on kolhuton sekä naarmuton. Pieniä pelaamisen merkkejä on. Keskijäykkä maila hyvillä peliominaisuuksilla. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. 45,- (89,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top