Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Total Inside Wave 7000

Käytännössä uusi maila, joka on ollut turnauksissa ja tapahtumissa testimailana / näytteillä. Maila on tehty vain Suomen markkinoille, eikä sitä saa muualta. Termolaukku kuuluu hintaan. Paino jänteillä 87-89 grammaa. Lue lisää mailasta: https://www.victor.fi/shop/p1746-victor-total-inside-wave-7000-fi.html 79 € (147 €)
 Super Waves 30 Käytetty huippumaila. Maila on siistissä kunnossa, pari pientä jälkeä löytyy kehyksestä. Mailassa on jänteet, mutta melko löysät. Jäykähkö ja kärkipainoinen, kokonaispainoltaan 88 grammainen maila. Maila voidaan jännitää haluamillasi kiloilla 15 € lisähintaan. Hintaan ei sisälly suojalaukkua. Lisää tietoa mailasta: https://www.victor.fi/shop/p1733-victor-super-waves-30-fi.html 59 € (179 €)
Hypernano X900 Käytetty huippumaila. Mailan kehyksessä on pieniä pelaamisen merkkejä. Jäykkävartinen maila, joka on kehyspainoinen. Riuskakätiselle pelaajalle hyvä valinta, hyvin painava pelituntuma. Paino jänteineen 88 grammaa. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. Punainen/sininen väritykseltään, näyttävän näköinen. 75 € (239 €)
Thruster K110 Käytetty aktiivipelaajan maila. Overgripin alla suojamuovi tallessa. Mailassa on uudehkot Ashawayn ZyMax 66 Fire Power jänteet. Keskijäykkä / notkeahko suosittu maila ja helppo pelattava. Paino noin 88 grammaa jänteineen. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. Mailan väritys on sininen. 45 € (119 €)
Viper XT-7000 Käytetty Ashawayn huippumaila. Maila on aavistuksen kärkipainoinen ja kehys/varsi on jäykkä. Osaavampi pelaaja saa lyönteihinsä vaadittavan tarkkuuden sekä painavuutta lyönteihin kärkipainoisuuden avulla. Paino noin 88 grammaa jänteineen. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. Mailan voit ostaa täältä: https://www.victor.fi/shop/p3380-ashaway-viper-xt-7000-kaytetty-fi.html 82,50 € (165 €)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top