Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Tarjoustori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Brave Sword 15

 Erittäin käytetty huippumaila. Maila on ollut SM-mestarin käytössä. Mailassa on paljon kolhuja ja pelaamisen merkkejä. Yleisilme ei ole siisti. Maila on jäykähkö ja hieman kärkipainoinen. Nelinpelissä riittävän nopea. Mailassa on käytetyt jänteet sekä uusi grippi tulee mukaan pelaajan itse asennettavaksi (ellei toisin pyydetä). Termo mukaan. 50- (195,-)

Density XT900

 Käytetty maila. Mailassa on pelaamisen merkkejä, mutta värityksen vuoksi yleisilme ihan siisti. Mailassa erittäin ohuet ZyMax 62 - jänteet, joka on herkkä huonoille osumille. Keskijäykkä/notkeahko maila. Kahvaan on laitettu paksusti overgrippiä, joten voi tarvita päivitystä. Termolaukku mukaan. 45,- (139,-)

JetSpeed S10

 Kehyskorjattu klo 15 kohdalta. Siististi korjattu, ja muutenkin yleisilmeeltään siisti maila. Pieniä pelaamisen merkkejä löytyy. Mailassa UUDET Victorin - jänteet ja UUSI grippi. Termo mukaan. Kevyt, erittäin jäykkä maila.

69,- (269,-)

Brave Sword 12

Erittäin vähän käytetty kevyt huippumaila. Maila painaa jänteillä 85 grammaa (tällä hetkellä varastossa 91 grammaa).Maila on erittäin siisti maila, ei kolhuja. Meidän eniten myydyin malli. Mailassa lähes uudet jänteet. Kahvassa overgripin alla pakkausmuovitkin tallessa. Termo mukaan.

100,- (229,-)

Ashaway Superlight 7

 Kehyskorjattu kilpaimaila. Korjattu noin klo 12 kohdalta. Muuten siisti, erittäin kevyt ja korjauksen jälkeen kärkipainoinen maila. Mailassa on UUDET ZyMax-jänteet, UUSI grippi ja termolaukunkin saat mukaan.

60,- (129,-)

HyperNano X 800 LTD

Kehyskorjattu noin klo 15 kohdalta. Jäykähkö huippumaila. Mailan korjaus onnistunut hyvin. Korjauksen lisäksi yhdessä kohdassa isohko lommo. Mailassa UUDET Victorin jänteet, sekä uusi grippi. Termolaukku mukaan.

80,- (265,-)

Brave Sword 15

Erittäin käytetty huippumaila. Maila on ollut SM-mestarin käytössä. Mailassa on paljon kolhuja ja pelaamisen merkkejä. Yleisilme ei ole siisti. Maila on jäykähkö ja hieman kärkipainoinen. Nelinpelissä riittävän nopea. Mailassa on uudet Rally 21-  jänteet sekä uusi grippi tulee mukaan pelaajan itse asennettavaksi (ellei toisin pyydetä). Termo mukaan.

50- (195,-)

JetSpeed Natsir

Käytetty huippumaila.  Poistunut valikoimasta vuonna 2018. Kehyskorjattu klo 15 kohdalta. Tasapainoinen, nopea maila. Maila on pääväriltään vihreä/hopea. Mailassa uusi grippi. Jänteenä on uusi ZyMax 68TX. Termolaukku mukaan.

70 € (195,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko. Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top