Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Tarjoustori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Thruster K7000S

Vähän käytetty siisti testimailana ollut huippumaila. Mailassa on jänteet. Grippi tarvitsee päivitystä. Mailan paino jänteillä 92 grammaa. Maila sopii selvästi paremmin kaksinpeliin, painonsa vuoksi.  Ei termolaukkua mukaan.

139,- (215,-)

HyperNano X800 LTD Control

 UUSI huippumaila. Mailoja on meidän tuomana Suomessa kaksi kappaletta yhteensä, jäljellä yksi. Paino UUSILLA jänteillä on 93 grammaa, mikä on nykymailoihin nähden hieman suurehko. Suositellan enemmän kaksinpeliin. Termolaukku mukaan. 169,- (265,-)

JetSpeed S12

 Kehyskorjattu klo 17 kohdalta. Tässä huippumailassa korjaus on onnistunut erinomaisesti! Maila on siisti kehykseltään, hieman mustaa maalia kehyksen sisäpuolella ylhäällä. Maila on hyvässä kunnossa.  Maila on jännitetty UUDELLA VS-780 - jänteellä noin 10kg kireyteen, laitettu uusi grippi ja termolaukunkin saat mukaan. Jännitys sopii erinomaisesti aitosulkaisella pallolla pelaamiseen. Paino jänteillä noin 86 grammaa.

85,- (269,-)

Thruster K7000S

Useamman tunnin käytetty siisti huippumaila. Mailassa on erittäin ohuet jänteet, ja riski jänteiden katkeamiseen suuri. Grippi saattaa tarvita päivitystä. Mailan paino jänteillä vain 86 grammaa. Maila sopii hyvin myös nelinpeliin kevyen painonsa vuoksi.  Ei termolaukkua mukaan.

139,- (215,-)

HyperNano X800 Control

 UUSI huippumaila. Paino UUSILLA ZyMax 66 Fire Power - jänteillä 91 grammaa. Keskijäykkä tasapainoinen maila, sopii monentasoiselle pelaajalle. Pääväritys valko/musta. Termolaukku mukaan.

109,- (175,-)

Super Waves 31

Kehyskorjattu noin klo 15 kohdalta. Poistunut valikoimasta vuosia sitten. Jäykähkö huippumaila. Maila on ihan siististi korjattu, ja hieman löytyy pelaamisen merkkejä. Yleisilme on siisti. Mailassa UUDET VS-780 jänteet, sekä uusi grippi. Termolaukku mukaan.

65,- (169,-)

Thruster K55

 Huippumailasta tehty lastenmaila. Maila on 100% hiilikuitua. Mailan pituus on 65 cm. Varsi on noin 3 cm lyhyempi verrattuna normaaliin sulkapallomailaan, mikä helpottaa palloon osumista. Ei kolhuja, eikä pelaamisen merkkejä, siisti laadukas huippumaila. Mailassa on jänteet, sekä uusi grippi. Termolaukku mukaan.

45,- (165,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko. Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top