Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

JetSpeed 12F

 Kehyksessä paljon kulumia. Mailassa ei ole jänteitä, eikä grippiä. https://www.victor-europe.com/index.php?page=product&id=618 99,- (259,- )
JetSpeed 12F  Kehyksessä paljon kulumia. Mailassa ei ole jänteitä, eikä grippiä. https://www.victorsport.com/product/42008/jetspeed-s-12f-j 99,- (259,-)

Thruster Onigiri U

Erittäin vähän käytetty huippumaila. Jäykkä ja erittäin karkipainoinen maila. Sopii kaksinpeliin parhaiten. Uudenveroinen. Ei suositella aloittelijalle. Sopii sellaisille harrastajille keillä on voimaa kädessä tai etsivät "moukaria"! Paino jänteillä 87 grammaa. Mailassa on jänteet. Termolaukku mukaan. https://www.victorsport.com/product/57611/thruster-k-onigiri-u Myyty
 JetSpeed S 11   Myyty

Thruster K 9900

 Erittäin vähän käytetty huippumaila. Jäykkä, karkipainoinen maila. Sopii kaksinpeliin parhaiten. Uudenveroinen. Paino jänteillä 90 grammaa. Termolaukku mukaan. Maila on poistunut valikoimasta. https://www.victor-europe.com/index.php?id=601&page=product

Myyty

Victor IW 75II Squashmaila Kehyskorjattu noin klo 15.00 kohdalta. Mailassa ei ole jänteitä. Meillä ei ole mahdollisuutta mailaa jännittää. Ei termolaukkua. Myyty

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top