Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Tarjoustori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
tuote ominaisuudet hinta

JetSpeed S10

  Kehyskorjattu klo 14 kohdalta. Tässä huippumailassa on korjaus onnistunut erinomaisesti! Mailassa on maalikulumia, mutta kokonaisuutena edelleen täysin katseenkestävä. Paino jänteillä reilusti alle 90 grammaa. Maila on jännitetty UUDELLA ZyMax 69 - jänteellä, uusi grippi ja termolaukunkin saat mukaan.

75,- (259,-)

HyperNano X80

  MYYTY

JetSpeed S AHMAD

 Kehyskorjattu klo 15 kohdalta. Tässä huippumailassa on korjaus onnistunut erinomaisesti! Maila on siisti kehykseltään. Maila on jännitetty UUDELLA ZyMax 69 - jänteellä, uusi grippi ja termolaukunkin saat mukaan. Paino jänteillä noin 92 grammaa. Kuvia mailasta: http://www.victorracquets.com/PRODUCT/tabid/83/p/js-ahmad-t/Default.aspx

75,- (229,-)

JetSpeed S NATSIR

Kehyskorjattu klo 15 kohdalta. Tässä huippumailassa on korjaus onnistunut erittäin hyvin! Ilman korjausta täydellisen siisti kehykseltään. Paino jänteillä alle 90 grammaa. Maila on jännitetty UUDELLA ZyMax 69 - jänteellä, uusi grippi ja termolaukunkin saat mukaan.

70,- (195,-)

JetSpeed S 8ST

 

MYYTY

Meteor X70

 Käytetty erittäin siisti testimailana ollut huippumaila. Poistunut valikoimasta aikaa sitten. Normaalia jäykempi, aavistuksen kärkipainoinen maila. Paino jänteillä 89 grammaa. Mailassa on jänteet. Mukaan tulee termolaukku. Kuvia: https://www.google.fi/search?q=meteor+x70&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwid8uHf5OrWAhUGQpoKHaLvAsUQsAQILA&biw=1448&bih=1391#imgrc=_

95,- (209,-)

Hypernano X900

 Käytetty huippu-uutuus kaudelle 2017. Maila on kärkipainoinen, ja suositellaankin voimakkaalle pelaajalle kaksinpeliin. Mailassa on jänteet, ja kahvassa jopa suojamuovi tallessa. Siisti lähes uusi maila. Paino jänteillä noin 90 grammaa. Termolaukku mukaan.

139,- (265,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko. Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top