Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Tarjoustori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Thruster K7000S

Vähän käytetty siisti testimailana ollut huippumaila. Mailassa on jänteet. Grippi tarvitsee päivitystä. Mailan paino jänteillä 92 grammaa. Maila sopii selvästi paremmin kaksinpeliin, painonsa vuoksi. Termo mukaan.

115,- (215,-)

Density XT900

 Käytetty maila. Mailassa on pelaamisen merkkejä, mutta värityksen vuoksi yleisilme ihan siisti. Mailassa erittäin ohuet ZyMax 62 - jänteet, joka on herkkä huonoille osumille. Keskijäykkä/notkeahko maila. Kahvaan on laitettu paksusti overgrippiä, joten voi tarvita päivitystä. Termolaukku mukaan. 45,- (139,-)

JetSpeed S10

 Kehyskorjattu klo 14 kohdalta. Siististi korjattu, ja muutenkin yleisilmeeltään siisti maila. Pieniä pelaamisen merkkejä löytyy. Mailassa UUDET VS800 - jänteet ja UUSI grippi. Termo mukaan. Kevyt, erittäin jäykkä maila.

69,- (269,-)

Thruster K7000S

Useamman tunnin käytetty siisti huippumaila. Mailassa on erittäin ohuet jänteet, ja riski jänteiden katkeamiseen suuri. Grippi saattaa tarvita päivitystä. Mailan paino jänteillä vain 86 grammaa. Maila sopii hyvin myös nelinpeliin kevyen painonsa vuoksi.  Termo mukaan.

99,- (215,-)

HyperNano X500 Control

 UUSI huippumaila. Paino UUSILLA ZyMax 66 Fire Power - jänteillä 91 grammaa. Keskijäykkä tasapainoinen maila, sopii monentasoiselle pelaajalle. Pääväritys valko/musta. Termolaukku mukaan.

99,- (175,-)

Super Waves 31

Kehyskorjattu noin klo 15 kohdalta. Poistunut valikoimasta vuosia sitten. Jäykähkö huippumaila. Maila on ihan siististi korjattu. Siitä löytyy vain hieman pelaamisen merkkejä. Yleisilme on siisti. Mailassa UUDET VS-680 jänteet, sekä uusi grippi. Termolaukku mukaan.

55,- (169,-)

Thruster K55

 Huippumailasta tehty lastenmaila. Maila on 100% hiilikuitua. Mailan pituus on 65 cm. Varsi on noin 3 cm lyhyempi verrattuna normaaliin sulkapallomailaan, mikä helpottaa palloon osumista. Ei kolhuja, eikä pelaamisen merkkejä, siisti laadukas huippumaila. Mailassa on jänteet, sekä uusi grippi. Termolaukku mukaan.

42,- (165,-)

JetSpeed Ahmad Käytetty huippumaila.  Poistunut valikoimasta vuonna 2016. Mailassa muutama kolhu. Jäykkä maila. Maila on pääväriltään punainen, näyttävä. Mailassa uusi grippi. Jänteet tarvitsevat päivitystä. Termolaukku mukaan. 79,- (229,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko. Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top