Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Hypernano X 900

Käytetty huippumaila. Maila on uudenveroinen. Ei kolhuja. Suositellaan kaksinpeliin kovakätisille kavereille. Raskas tuntuma. Tässä mailassa saattaa olla kaikista Victor-mailoista jäykin ja periksiantamattomin kehys mikä saattaa alkuun tuntua oudolta. Maila ei sovi aloittelijoille. Paino jänteillä 94 grammaa. Mailassa on jänteet. Ei termoa mukaan. 109,- (259,-)
 Total Inside Wave 7000 Käytetty kilpamaila. Pelattu 10min. Keskijäykkä/jäykähkö maila on edelleen ohjelmassa. Kaksinpeliin sekä nelinpeliin sopiva. Mailalla on helppo pelata ja sopii myös edistyneemmille pelaajille aina kilpatasoa myöten. Paino jänteillä 90 grammaa. Termo mukaan. 85,- (147,-)

Brave Sword 12

Myyty
HyperNano X800 LTD

Hyvin vähän käytetty huippumaila. Maila on toiminut testimailana ja nyt mailojen loputtua testiyksilölle ei ole käyttöä. Maila on erittäin siistissä kunnossa, kaksi lommoa löytyy. Toinen kehyksessä toinen varressa. Suosittu ja tykätty malli pelaajien keskuudessa. Näyttävä, jäykähkö sekä hieman kärkipainoinen POWER-maila. Mailassa on jänteet ja grippi. Paino jänteillä 87 grammaa. Termo myös mukaan.

145,- (265,-)

JetSpeed 8ST

 

Myyty

    Myyty

Thruster K 9900

 Erittäin vähän käytetty huippumaila. Jäykkä, karkipainoinen maila. Sopii kaksinpeliin parhaiten. Uudenveroinen. Paino jänteillä 90 grammaa. Termolaukku mukaan. Maila on poistunut valikoimasta.

142,- (279,-)

Ashaway Squashmaila Ashaway Rad 475 - squashmaila. Käytetty jänteellä, ei termoa. Mailan tiedot: 135g, 475 area ja Stiff. 9,- (47,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top