Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Tarjoustori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Thruster K9900

Vähän käytetty siisti testimailana ollut huippumaila. Ei kolhuja, kuin uusi. Mailassa on Zymax 66  - jänteet. Mailan paino jänteillä 90 grammaa. Maila sopii selvästi paremmin kaksinpeliin. Kärkipainoinen jäykähkö huippumaila. Termo mukaan. Lisää tietoa täältä englanniksi.

145,- (275,-)

Density XT900

 Käytetty maila. Mailassa on pelaamisen merkkejä, mutta värityksen vuoksi yleisilme ihan siisti. Mailassa erittäin ohuet ZyMax 62 - jänteet, joka on herkkä huonoille osumille. Keskijäykkä/notkeahko maila. Kahvaan on laitettu paksusti overgrippiä, joten voi tarvita päivitystä. Termolaukku mukaan. 45,- (139,-)

JetSpeed S10

 Kehyskorjattu klo 15 kohdalta. Siististi korjattu, ja muutenkin yleisilmeeltään siisti maila. Pieniä pelaamisen merkkejä löytyy. Mailassa UUDET Victorin - jänteet ja UUSI grippi. Termo mukaan. Kevyt, erittäin jäykkä maila.

69,- (269,-)

Thruster K7000S

Useamman tunnin käytetty siisti huippumaila. Mailassa on erittäin ohuet jänteet, ja riski jänteiden katkeamiseen suuri. Grippi saattaa tarvita päivitystä. Mailan paino jänteillä vain 86 grammaa. Maila sopii hyvin myös nelinpeliin kevyen painonsa vuoksi.  Termo mukaan.

85,- (215,-)

Ashaway Superlight 7

 Kehyskorjattu kilpaimaila. Korjattu noin klo 12 kohdalta. Muuten siisti, erittäin kevyt ja korjauksen jälkeen kärkipainoinen maila. Mailassa on UUDET ZyMax-jänteet, UUSI grippi ja termolaukunkin saat mukaan.

60,- (129,-)

HyperNano X 800 LTD

Kehyskorjattu noin klo 15 kohdalta. Jäykähkö huippumaila. Mailan korjaus onnistunut hyvin. Korjauksen lisäksi yhdessä kohdassa isohko lommo. Mailassa UUDET Victorin jänteet, sekä uusi grippi. Termolaukku mukaan.

80,- (265,-)

JetSpeed Natsir

 Kehyskorjattu klo 15 kohdalta. Korjaus on onnistunut hyvin. Mailassa aivan pieniä pelaamisen merkkejä. Kokonaisuus on erittäin siisti. Mailassa on UUDET ZyMax - jänteet, sekä uusi grippi. Termolaukku mukaan.

70- (195,-)

JetSpeed Ahmad Käytetty huippumaila.  Poistunut valikoimasta vuonna 2016. Mailassa muutama kolhu. Jäykkä maila. Maila on pääväriltään punainen, näyttävä. Mailassa uusi grippi. Jänteet tarvitsevat päivitystä. Termolaukku mukaan. 79,- (229,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko. Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top