STERN

 

Victor Finland Oy ja Stern Pinball Inc. ovat tehneet yhteistyösopimuksen uusien flippereiden myynnistä Suomessa. Näin me saamme koneet suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvulla töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 34 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

SSHinta 4998 €

Scared Stiff on tehty vuonna 1996 ja on toteutettu WPC-95 korttisarjalla. Koneessa on hienot ääni- ja valoefektit ja tehtäviä riittää kuin Pelkokertoimessa konsanaan. Äänet on toteutettu DCS-äänikortilla. Tulostaulussa on moottoroitu hämähäkki, joka jakaa eri palkintoja.
Tätä Ballyn valmistamaa peliä on tehty noin 4000 kappaletta. Kone on IPDB:n maailman-rankingissa neljäntenä, mikä on erinomainen saavutus. Katso enemmän tietoja mallista täältä. Hyväkuntoinen Scared Stiff on käytettynä todella arvostettu peli. Pelin tehtävät ovat pelaajalle mukavia suorittaa ja lopputehtävä on haastellinen. Kaiken kaikkiaan erinomainen pelattavuus.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Näyttö on hyvässä kunnossa. Kabinetin kyljet ovat hyvässä kunnossa, vaikkakin punainen väri on hieman haalistunut. Kenttä on erinomaisessa kunnossa. Kaikki pelittää.

Aiheensa takia sopii rajoitetusti lapsiperheisiin.

HurHinta 4990 €

Lord of the Rings on Sternin vuonna 2003 valmistama Whitestar prosessorisarjan flipperi. Aihe on elokuvista flipperiin mukautettu. Erittäin haluttu kone koko maailmassa. Pinside sivuston mukaan LotR on ranking listalla sijalla kuusi. Sääntösetissä riittää syvyyttä vaikka mihin asti. Tämän pelin pelaaminen ei todellakaan ole yksitoikkoista.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

LotrR on hyvässä kunnossa kentältään ja kabinetiltaan. Tässä koneessa on uudet siderailit, joissa on myös suoja flipperin nappien ympärillä.

Kone on juuri huollettu, jolloin kaikki kuluvat osat ja kumit on vaihdettu, lamput toimii 100%. Osa lampuista on korvattu ledeillä. Pelikenttä on vahattu erikoisvahalla ja se on puhdistettu myös alapuolelta. Myös kabinetti on puhdistettu perusteellisesti.

Sopii myös lapsiperheisiin.

 

NBAHinta 2950 €

NBA Fastbreak on tehty vuonna 1997 ja tätä Ballyn valmistamaa WPC-95 sarjan konetta on tehty noin 4400 kappaletta. Sitä on valmistettu eniten WPC-95 sarjan koneista.

NBA Fastbreak on tietenkin koripalloihmisten suosikkikone, mutta kiinnostaa varmasti muitakin flipperi-harrastajia. Koneessa on pelattavaa vaikka kuinka pitkälle ja pelattavuus on erinomainen. Koripallon säännöt on hyvin mukautettu flipperiin. Takataulussa on flipperi, jolla ammutaan palloa koriin.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja valaistus toimii 100%. Alkuperäiset hehkulamput on vaihdettu ledeihin hyvällä maulla. Harvoin ledit sopivat vanhempiin koneisiin näin hienosti. Kenttä on puhdistettu ja on erinomaisessa kunnossa. Kuluneet osat vaihdettu ja muutenkin osia on uusittu paljon. Kabinetin kyljet ovat hyvät. Näyttö on erinomainen. Pelillä on pelattu melko vähän, mikä näkyy kentän vähäisestä kuluneisuudesta.

Näitä koneita ei liiemmin ole tarjolla, melkein kaikki ovat päätyneet keräilijöiden kokelmiin ja vain aniharva haluaa luopua omastaan.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

Go to top