STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.
Paljon tietoa flipperiä ostavalle löytyy tästä linkistä

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.
Lue tärkeitä lisätietoja tästä linkistä

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

JPLE1Premium 9800 €

 


Led Zeppelin on yksi maailman parhammista ja tunnetuimmista rock-bändeistä. Nyt heidän musiikkinsa ja vaiheensa tulee myös flipperiin.
Led Zeppelin on tunnettu bändi myös nykynuorison, eikä pelkästään 1970-luvulla eläneiden, keskuudessa.
Musiikki toistuu korkealaatuisena ja live-videopätkät elävöittävät pelaamista huimasti.

Kappalelista:
  • Good Times Bad Times
  • Whole Lotta Love
  • The Song Remains the Same
  • Rock and Roll
  • Trampled Under Foot
  • Ramble On
  • Kashmir
  • Immigrant Song
  • Black Dog
  • Communication Breakdown
Jokaisella kappalella on oma tehtävä, joka pitää suorittaa, ennen kuin pääsee pelissä eteenpäin.
Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.

Koneissa on käytetty toimintovaloina väriä vaihtavia ledejä, joten näyttävyys ja näkyvyys on kohdallaan. Kaikissa malleissa myös kentän yleisvalaistus on toteutettu moniväriledeillä oikean tunnelman luomiseksi.
Tässäkin koneessa on siis käytössä Sternin uusi "SPIKE 2" ohjausjärjestelmä, joka perustuu CAN-BUS tekniikkaan. Luotettavuus on entistäkin parempi.
Premium mallissa on näyttävät kabinetin sisäsivuissa olevat valonauhat, jotka tekevät pelaamisesta entistäkin spektaakkelimaisemman kokemuksen.

Uusissa koneissa on vakiona Sternin kehittämä "Insider Connected" -liittymä, jonka avulla pelaamisesta tulee vielä hienompi kokemus. Voit kerätä erilaisia peleihin liittyviä saavutuksia ohjelman kautta puhelimeesi + paljon muita hienouksia.

Premium-mallia on varastossa yksi hieman pelattu yksilö, joka on tullut vaihtokoneena. Pelattu alle 1000 peliä.
Hinta on marginaaliverollinen, eli alvia ei voi vähentää hinnasta. Tässä yksilössä ei ole Insider Connected kittiä asennettuna.

Led Zeppelinin valmistus on loppunut, joten tämä ovat viimeinen yksilö.

Oheisesta taulukosta näet mallien eroavuudet ja varusteet.

PRELE 10550 €

Game of Thrones mallit ovat tulivat varastoon marraskuussa 2015. Uusiin koneisiin myönnämme 3 kk:n takuun.

Tätä on odotettu sarjan fanien taholta jo kauan. Nyt se on totta.
Sternin edellinen TV-sarjaan perustuva flipperi "The Walking Dead" täytti varmasti kaikkien fanien toiveet.
Taas sama toistuu. Erinomainen äänenlaatu, erittäin hyvin sarjan tapahtumiin perustuva sääntösetti ja vertaansa vailla oleva grafiikka tuovat katetta tälle hankinnalle.
Saatavana enää yksi kappale Limited Edition mallia, joka on ollut omassa käytössämme. Muut mallit loppu, eikä lisää tehdä. Pelillä pelattu vain noin 300 peliä.
Kuvia eri malleista täällä.

Koneessa on käytetty toimintovaloina väriä vaihtavia ledejä, joten näyttävyys ja näkyvyys on kohdallaan. Premium malleissa myös kentän yleisvalaistus on totetutettu moniväriledeillä oikean tunnelman luomiseksi.
Tässä koneessa on käytössä Sternin uusi "SPIKE" ohjausjärjestelmä, joka perustuu CAN-BUS tekniikkaan. Luotettavuus on entistäkin parempi.

Oheisesta taulukosta näet mallien eroavuudet ja varusteet.


BF1Hinta 4490 €

 

Tales from the Crypt on Data Eastin, vuonna 1993, valmistama flipperi.
Kauhu-aiheiset pelit ovat olleet hyvin suosittuja jo pitkään.
Koneessa on monia eri pelimmoodeja (tehtäviä) ja monta eri multipallomoodia. Flipperin on suunnitellut John Borg, jonka käsialaa on liki 60 peliä.
Peli on erittäin siistissä kunnossa niin kabinetiltaan kuin kentältäänkin.
Flipperiä on valmistettu 4500 kappaletta, joten se on ollut aikakautenaan melko suosittu.
Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.

Kone on putsattu ulkoa ja sisältä. Liikkuvat osat huollettu/vaihdettu. Kenttä on erinomaisessa kunnossa, mikä näkyy myös kuvista. Kuvista puuttuu droptargettien yläpuolella oleva muovi, joka nyt vaihdettu uuteen.
Alkuperäinen shooterinkin on tallessa.

Aiheensa takia sopii lapsiperheisiin.


FlashHinta 2750 €

FLASH on tehty vuonna 1979 ja tämä Williamsin valmistama System 4 sarjan kone on maailman kolmanneksi eniten tehty flipperi. Mallia on tehty reilut 19500 kappaletta. Flash oli ensimmäinen flipperi, jossa käytettiin "Flashereita", eli tehokkaita vilkkuvaloja. Siinä oli myös ensimmäisenä dynaaminen taustamusiikki, joka muuttui pelin edetessä.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on syväpuhdistettu eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kenttä on erinomaisessa kunnossa. Se on päällystetty muovipinnoitteella, joka suojaa tehokkaasti kenttää. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat säilyneet hyvässä kunnossa.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

ToM14444 €

No Fear on tehty vuonna 1995 ja on toteutettu WPC-S korttisarjalla. Äänet on toteutettu DCS-äänikortilla. Erikoisuutena pelissä on kiihdytysramppi, jossa pallo saa magneettien avulla vauhtia ylämäkeen. Pelin eri moodit ovat haastavia ja tämän pelin sääntösetin loppuun pelaaminen ei onnistu kovin helposti. Kaiken kaikkiaan vauhdikas peli.
Tätä Ballyn valmistamaa peliä on tehty noin 4500 kappaletta. No Fearin suunnitellut huipputekijä Steve Ritchie. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä-, että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat erinomaisessa kunnossa, joskin osittain hieman haalistuneet. Näyttö on kirkas.
Luukun murtorautaa ei ole ollut, joten etuosassa ei ole ylimääräisiä reikiä.
No Fearin kenttä on erinomaisessa kunnossa - katso kuvista..

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

Go to top