STERN

 

Victor Finland Oy ja Stern Pinball Inc. ovat tehneet yhteistyösopimuksen uusien flippereiden myynnistä Suomessa. Näin me saamme koneet suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvulla töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 34 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

CDHinta 1490 €

Count-Down on tehty vuonna 1979. Tämä Gottliebin valmistama System 1 sarjan kone on IPDB-rankingin mukaan toiseksi halutuin ko. sarjan koneista. Mallia on tehty noin 9900 kappaletta.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on syväpuhdistettu eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kenttä on erinomaisessa kunnossa. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat saaneet "muutaman" naarmun vuosikymmenien aikana. Koneessa on uusi Pascalin PI-1 kortti, joka on huomattavasti luotettavampi kuin alkuperäiset kortit. Lisäksi kortti tarjoaa paljon lisäasetuksia koneen ohjelmoimiseen. Näytöt ovat kirkkaat ja moitteettomat.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

GorgarHinta 1790 €

GORGAR on tehty vuonna 1979 ja tämä on Williamsin valmistama System 6 sarjan kone. Mallia on tehty reilut 14000 kappaletta. Gorgar oli ensimmäinen puhuva flipperi. Siinä on myös dynaaminen taustamusiikki, joka muuttuu pelin edetessä.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on puhdistettu eli osia on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kenttä on erinomaisessa kunnossa ikäisekseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat säilyneet hyvässä kunnossa. Kone on varustettu alkuperäisillä elektroniikkakorteilla. Huom! Pelin mukana tulee mustat jalat. Kuvissa näkyvät kromatut jalat ovat väärän mittaiset.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

LBHinta 1490 €

Laser Ball on tehty vuonna 1979 ja tämä on Williamsin valmistama System 6 sarjan kone. Mallia on tehty vain 4500 kappaletta. Laser Ball on jopa 17 senttiä leveämpi kuin normaali flipperi.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on puhdistettu perusteellisesti, eli osia on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kenttä on hyvässä kunnossa. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat säilyneet kohtuullisessa kunnossa. Kone on varustettu alkuperäisillä elektroniikkakorteilla. Näytöt on kirkkaat ja hyvässä kunnossa. Tähän yksilöön on vaihdettu Gottliebin "rikkoutumattomat" flipperikoneistot alkuperäisten alaflippereiden tilalle.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

SP1Hinta 2490 €

Sittin Pretty on tehty vuonna 1958. Tämä Gottliebin valmistama elektro-mekaaninen kone on hyvä esimerkki viimeisistä koneita, joissa pisteet näytettiin lampuilla numerokiekkojen sijaa. Tätä flipperiä on valmistettu vain 1050 kappaletta.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Wanha woodrail (puulistat lasin ympäri) flipperi, jossa ei numerokiekkoja käytetty.
Jopa viiden pallon multi-ball moodi.
IPDB:ssä pisteitä huimat 9,0 (vertaa Medieval Madness 8,3).

Tämä on nähnyt aikaa enemmän kuin useimmat flipperin pelaajat.
Täysin kunnossa. Kenttäkin oivassa kunnossa 58-vuotiaaksi.

Hinta (2490 €) ei ole halpa, mutta näitä ei yksinkertaisesti ole juurikaan kaupan.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on syväpuhdistettu ja vahattu. Kenttä on mainiossa kunnossa ja hyvin säilynyt. Kabinetin kyljet ovat säilyneet myös hyvin.  Toki naarmuja on yli viidenkymmenen vuoden aikana kertynyt. Takalasi on myös hyväkuntoinen.
Konehuoneen puoli on kunnostettu ja puhdistettu. Releet on säädetty ja kärjet puhdistettu eli sähköpuolikin toimii. Erilliset yksiköt on irroitettu ja puhdistettu.
Näitä viisikymmenluvun koneita on Suomessa todella vähän.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

WPT

2980 € sis alv.
(netto 2403 €)

Ripley's Believe It or Not!  on tehty vuonna 2003 ja se on koko perheelle sopiva tapa kiertää maailmaa ja pelata flipperiä yhtäaikaa.

Tätä Sternin Whitestar-prosessorisarjan konetta ei ole montaa kappaletta Suomessa, eli kone on täällä hyvin harvinainen. Koneessa riittää eri "seikkailuita" pitkäksi aikaa, eikä koneen "läpipääseminen" ole helppo juttu. Multipallomoodeja löytyy lukuisia erilaisia.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Ripley's on käyty huolellisesti läpi ja peli on huollettu. Kenttä on puhdistettu perusteelisesti ja sen jälkeen vahattu ja nyt flipperi odottaa uusia pelaajia.

Kone on pelillisesti liki uutta vastaavassa kunnossa.

Sopii erinomaisesti myös lapsiperheille!

Go to top