STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

PF1 Hinta 2190 €

Police Force on tehty vuonna 1989 ja se kuuluu WPC89 koneiden sarjaan.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty reilut 4700 kappaletta. Näyttävä "topperi" on toimiva vilkkuvaloineen. Pelissä on tietenkin multiballmoodi + muita tehtäviä. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on uudelleen maalattu ja pinta lakattu osaavissa käsissä. Lopputulos on parempi, kuin mitä se on ollut uutena. Kentän osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat myös hyvässä kunnossa. Kuten kuvista voi nähdä, myös kabinetin sisusta on huolellisesti puhdistettu.
Jackpot näyttö on vaihdettu uuteen.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

BSDHinta 3490 €

Bram Stoker's Dracula on tehty vuonna 1993 ja on toteutettu Williams WPC-korttisarjalla. Koneessa on erinomaisesti teemaan sopiva äänet, jotka luovat oivan tunnelman peliin.
Draculassa on ainutlaatuinen "Mist Multiball", jonka käynnistämiseksi täytyy osua kentän poikki "leijuvaan" palloon. Lisäksi pelissä kaksi muutakin multipallomoodia.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty 6800 kappaletta. IMDB-sivuston ranking-sijoitus on 14 / 300. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on puhdistettu ylä- että alapuolelta. Kenttä on moitteettomassa kunnossa. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat hyvässä kunnossa, vaikkakin toinen puoli on väreiltään haalistunut. Näyttö on hyvä ja kirkas. Mukana seuraa alkuperäinen manuaali.

Aiheensa takia sopii hieman rajoitetusti lapsiperheisiin.

APro1Hinta 4290 €

Avengers Pro Sternin vuonna 2012 tehty S.A.M. prosessorisarjan flipperi. Aihe on suoraan elokuvasta flipperiin mukautettu. Tässäkin pelissä on erinomainen äänimaailma. Kenttä on todella vauhdikas pelata ja visuaalisesti hyvän näköinen. Moodeja on useita ja lopputehtävään pääsy vaatii pitkäjänteisyyttä ja taitoa. Alkuun pääseminen on kuitenkin melko helppoa.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Tätä mallia ei valmisteta enää. Hyväkuntoisia käytettyjä yksilöitä on silloin tällöin saatavana. Nyt myytävä yksilö on hyvässä kunnossa. Huollossamme vaihdettiin kaikki kuluvat osat, joten pelituntuma on erinomainen.

Aiheensa takia sopii mainiosti lapsiperheisiin!

Go to top