STERN

 

Victor Finland Oy ja Stern Pinball Inc. ovat tehneet yhteistyösopimuksen uusien flippereiden myynnistä Suomessa. Näin me saamme koneet suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvulla töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 34 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

HS2 Hinta 2950 €

The Getaway: High Speed II on tehty vuonna 1992 ja se kuuluu WPC koneiden sarjaan.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty reilut 13000 kappaletta, eli kone on ollut todella suosittu. Erikoista pelissä on pallon hurjaan vauhtiin kiihdyttävä "Supercharger". Pelissä on tietenkin multiballmoodeja ja myös videomoodi. Laukaisimena toimii pelissäkin muutenkin tarvittava vaihdekeppi. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kenttä on oikein hyvässä kunnossa. Kabinetin kyljet ovat kohtuullisessa kunnossa, vaikkakin hieman haalistuneet. Kuten kuvista voi nähdä, myös kabinetin sisusta on huolellisesti puhdistettu. Kaiutin on vaihdettu parempaan. Koneessa on alkuperäinen "Diamond Plate" pelikenttä.
Plasmanäyttö on vaihdettu paremmin aiheeseen sopivaan punaiseen LED-näyttöön.

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

DH Hinta 2950 €

Dirty Harry on tehty vuonna 1995 ja se kuuluu WPC-S koneiden sarjaan.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty reilut 4200 kappaletta. Erikoista pelissä on Magnum 44, jolla pallon voi ampua eri puolille kenttää. Sitä käytetään aktiivisesti pelissä. Pelissä on tietenkin multiballmoodeja. Pallon laukaisimena toimii Magnum 44:n kahva. Katso enemmän tietoja Dirty Harrystä täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kenttä on oikein hyvässä kunnossa. Kabinetin kyljet ovat myös hyvässä kunnossa, eikä haalistuneet. Kuten kuvista voi nähdä, myös kabinetin sisusta on huolellisesti puhdistettu..
Plasmanäyttö on vaihdettu paremmin aiheeseen sopivaan punaiseen LED-näyttöön.

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

FT Hinta 2950 €

Fish Tales on tehty vuonna 1992 ja se kuuluu WPC koneiden sarjaan.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty reilut 13000 kappaletta, eli kone on ollut todella suosittu. Tulostaulun yläpuolella on "akvaariossa" sätkivä saaliskala. Pelissä on tietenkin multiballmoodeja ja myös videomoodi. Laukaisimena toimii vavan kahva. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kenttä on hyvässä kunnossa. Muutamasta insertistä on hieman maalia irronnut, mutta ei pahasti. Kabinetin kyljet ovat erinomaisessa kunnossa,koska kylkitarrat on vaihdettu hiljattain. Kuten kuvista voi nähdä, myös kabinetin sisusta on huolellisesti puhdistettu. Koneessa on alkuperäinen "Diamond Plate" pelikenttä.
Plasmanäyttö on hyvässä kunnossa.

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

STDE Hinta 2290 €

Star Trek 25th Anniversary on tehty vuonna 1990 ja se kuuluu parhaisiin Data Eastin tekemiin koneisiin.
Tätä peliä on tehty reilut 4400 kappaletta, eli kone on suhteellisen harvinainen. Tulostaulussa on hienosti toteutettu "Transporter". Pelissä on tietenkin multiballmoodeja ja myös videomoodi. Laukaisimena toimii ohjuksen laukaisunappi. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kenttä on hyvässä kunnossa. Kabinetin kyljet ovat erinomaisessa kunnossa. Myös kabinetin sisusta on huolellisesti puhdistettu. Kone on ollut parikymmentä vuotta yksityiskäytössä.
Plasmanäyttö on hyvässä kunnossa.

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

LW3 Hinta 2290 €

Lethal Weapon 3 on tehty vuonna 1992 ja se kuuluu Data Eastin tekemiin koneisiin.
Tätä peliä on tehty reilut 10000 kappaletta, eli konetta on tehty melko paljon. Pelissä on tietenkin multiballmoodeja ja myös muita tehtäviä. Laukaisimena toimii käsiaseen kahva. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kenttä on hyvässä kunnossa. Kabinetin kyljet ovat myös kunnossa. Myös kabinetin sisusta on huolellisesti puhdistettu.
Plasmanäyttö on hyvässä kunnossa.

WW1 Hinta 2390 €

Whirlwind on tehty vuonna 1990 ja se kuuluu System-11B koneiden sarjaan.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty reilut 7300 kappaletta. Whirlwind on pärjännyt todella hyvin flippereiden suosituimmuuslistalla "Pinsidessä". Erikoista pelissä on tulostaulun päällä oleva puhallin, joka tuulettaa pelaajaa kentän tapahtuimen perusteella. Kentällä on myös kolme pyrivää kiekkoa, jotka vaikuttavat pallon kulkuun pelitilanteiden mukaan. Pelissä on tietenkin multiballmoodeja. Katso enemmän tietoja Whirlwindistä täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kenttä on oikein hyvässä kunnossa. Kabinetin kyljet ovat myös hyvässä kunnossa, eivätkä ole haalistuneet. Kuten kuvista voi nähdä, myös kabinetin sisusta on huolellisesti puhdistettu..

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

Go to top