STERN

 

Victor Finland Oy ja Stern Pinball Inc. ovat tehneet yhteistyösopimuksen uusien flippereiden myynnistä Suomessa. Näin me saamme koneet suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvulla töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 34 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

FM1Hinta 1980 €

Fire Mountain on tehty vuonna 1980 ja tämä Zaccarian valmistama elektroninen kone on nykyään haluttu jo harvinaisuutensa takia. Tämä yksilö on hyvä esimerkki hyvin pidetystä koneesta. Kone on ollut edellisen omistajan mukaan yli 30 vuotta yksityiskäytössä. Kone on Zaccarian tyylin mukaisesti todella värikäs ja hienon näköinen.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on puhdistettu eli kaikki osat on irrotettu kentän yläpuolelta ja puhdistettu erikseen. Kenttä on erinomaisessa kunnossa ja hyvin säilynyt. Kaikki koneistot on huollettu ja säädetty. Kabinetin kyljet ovat säilyneet melko hyvin. Takalasikin on hyvässä kunnossa - katso kuvat. Flippereissä on voimaa. Huomion arvoista on monipuoliset drop-targetit, jotka näyttelevät isoa osaa sääntösetissä.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

Go to top