Tässä osiossa tulee olemaan omia koneitani, jotka ovat pelihuoneessani ja jotka eivät ole ns. myyntikoneita.
Kaikilla peleillä on kuitenkin hintansa, millä kauppaa voidaan tehdä. Älä kuitenkaan ihmettele, jos hinta tuntuu järkyttävän suurelta, jopa kohtuuttomalta.
Hintaan vaikuttaa pelin harvinaisuus, tunnesiteet, kunto ym. Jos hinta tuntuu mielestäsi liian suurelta, niin älä osta peliä. Tinkiminen nostaa pelin hintaa, joten se ei kannata.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

FlashHinta 2690 €

FLASH on tehty vuonna 1979 ja tämä Williamsin valmistama System 4 sarjan kone on maailman kolmanneksi eniten tehty flipperi. Mallia on tehty reilut 19500 kappaletta. Flash oli ensimmäinen flipperi, jossa käytettiin "Flashereita", eli tehokkaita vilkkuvaloja. Siinä oli myös ensimmäisenä dynaaminen taustamusiikki, joka muuttui pelin edetessä.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on syväpuhdistettu eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kenttä on erinomaisessa kunnossa. Se on päällystetty muovipinnoitteella, joka suojaa tehokkaasti kenttää. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat säilyneet hyvässä kunnossa.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

Go to top