Victor Finland Oy:llä on kokemusta mailapelialalla jo vuodesta 1987. Tuomme maahan USA:sta, Euroopasta ja Aasiasta mailapeleihin liittyviä tuotteita.

Tuomme maahan ja myymme suoraan ja jälleenmyyjiemme kautta Victor sulkapallo- ja squashvälineet, sekä USA:laiset Ashaway jänteet kaikkiin mailoihin.
 
Toinen mailapeliosastomme käsittää flippereiden myynti- ja huoltopalvelut. Tuomme maahan uusia STERN-flippereitä suoraan Chicagosta. Meillä on myös alati muuttuva käytettyjen pelien valikoima.

Olemme ainoa virallinen Victor - palloilutarvikkeiden maahantuoja, myyjä sekä tavaramerkin omistaja Suomessa.

Olemme virallinen maahantuoja Ashawayn jänteille (squash, sulkapallo, tennis, racketball) Baltiassa. We are an official distributor in Baltic countries for Ashaway strings.

Victor Finland Oy ja Stern Pinball Inc. ovat tehneet yhteistyösopimuksen uusien flippereiden myynnistä Suomessa. Näin me saamme koneet suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Soitathan flipperiin liittyvissä asioissa numeroon: 050 1337.

Victor Europe on tehnyt mielenkiintoisen julkaisun nimeltä "Focus on Badminton". Tässä opuksessa kerrotaan sulkapalloon liittyviä faktoja ja kerrotaan miten mailat ja pallot valmistetaan, tietoa materiaaleista ja niiden ominaisuuksista.
Kyseinen englanninkielinen pdfPDF-julkaisu on ladattavissa tästä! (koko 16 Mb).

Tilaamme Victor Europe:n (Saksan Victor) varastoimia tuotteita noin kerran viikossa. Heidän saksan ja englanninkielinen Pdf-luettelonsa (Workbook) on luettavissa tästä.
Jos löydät luettelosta jotain kiinnostavaa, jota ei löydy nettikaupastamme, niin ota meihin yhteyttä. Ilmoitamme pikaisesti toimitusajan ja hinnan.

Tästä nettishoppiin

 Meiltä voit tilata tuotteita myös puhelimitse (arkisin 9-16).
Monesti puhelu on jopa parempi tapa, koska silloin voimme heti neuvoa oikean tuotteen valinnassa.

Go to top